След ремонтно почистване

Почистването след ремонт често е досадна и трудоемка задача. Ние ще почистим професионално вместо Вас.

ЦЕНИ:

 • От 2,30 лв. до 3,20 лв. на кв. м. жилищна площ (крайна оферта се дава след оглед)
Всяка сграда, рано или късно се нуждае от ремонт, а след него от почистване. Колкото и да внимават хората, извършващи ремонта, според вида на ремонтните работи остават различни петна, замърсявания, отпадъци и други проблеми за отстраняване. Някои са толкова много, че на човек му е непосилно да се справи с тях сам, а често и няма време.
Ако ремонта се е проточил, нетърпението да се ползват помещенията е голямо, а желанието в кратък срок и без усилие да се почисти е неистово силно.
Най-бързия и лесен начин да се случи това е професионално почистване след ремонт.
Услуги по почистване след ремонт:
 • Изхвърляне на останалите след ремонта строителни материали – плочки, торби с цимент, теракол, мрежи, кутии от боя, предпазни средства, полиетилен и др.
 • Почистване на дребните строителни отпадъци, като прах от мазилка, гипс, цимент и др.
 • Премахване на останала боя, силикон, фугин и други остатъци. Внимателно премахване на всички пръски и капки от боя, лепила, пяна и силикон, остатъци от фугираща смес по фугите на теракота и фаянса.
 • Обезпрашаване на стени, прозорци, первази, тавани, шкафове, ключове, каси и др. Всичко се измива старателно до пълна чистота.
 • Измиване основно на пода.
 • Машинно почистване на твърди и меки настилки.
 • Измиване на стъкла и дограма.
 • Цялостно почистване на санитарните възли.
 • Изпиране на тапицирани мебели, мокети, килими, матраци и др.
 • Други необходими услуги по почистване след ремонт, според състоянието на помещенията  и желанието на клиентите.
Цената за почистване след ремонт се калкулира според видовете услуги, които трябва да бъдат извършени за безупречен вид на помещенията.

 ВИДЕО НА ЧОВЕК ОТ ЕКИПА

ЦЕНА ЗА СЛЕД РЕМОНТ БЕЗ ПРАНЕ НА КВАДРАТЕН МЕТЪР 2,30

ЦЕНА ЗА СЛЕД РЕМОНТ СЪС ПРАНЕ НА КВАДРАТЕН МЕТЪР 3,30

Кои части от дома се нуждаят най-много от професионално почистване след завършване на ремонта?

Независимо колко усилия сте положили, за да защитите отделните части от обзавеждането, замърсяването на всички прилежащи към интериора компоненти – подвижни и статични е неизбежно. Нашите впечатления показват, че дори когато се прави най-проста замазка на открита тераса, към вътрешните помещения проникват достатъчно количество прах и строителни материали, които да повишат нуждата от професионално почистване след ремонт.

Компонентите от обзавеждането, които най-силно се нуждаят от качествено почистване, извършено с професионални методи и средства са:

Подовите настилки

Както твърдият под, така и меките подови настилки, които не са били изведени от помещенията по време на ремонта имат нужда от майсторска ръка, т.е. от професионална фирма за почистване. Ако опитате да премахнете грубия строителен отпадък и огромните количества прах с любителската си домашна прахосмукачка, рискувате да се разделите с нея завинаги. Домакинските уреди не са пригодени за почистване на изключително силно замърсени повърхности.

Ако се заемете сами със следремонтното почистване на апартамент рискувате да увредите сериозно както твърдия под, така и меките настилки. Надраскването на ламиниран паркет, дюшеме и керамични плочи винаги се случва при почистване, извършено от собствениците на дома. Поне това показва нашата практика.

Ако смятате, че можете с домашни средства да изперете в дълбочина меките настилки – килими и мокети, то вероятно досега не се е налагало да чистите след ремонт. Първият проблем, с който обезателно ще се сблъскате е обилното намокряне на тъканите. Това ще доведе до задържане на влага под настилката и поява на плесен и мухъл. Фаталното увреждане на един под от естествена дървесина също е гарантирано.

Прозорци

Дограмата на жилището ви ще бъде в такова състояние, след края на ремонта, че ще бъде неизбежно наемането на добра фирма за почистване след ремонт в София. Ние, разбира се сме насреща. Практиката ни показва, че с непрофесионални средства е невъзможно да се почистят качествено прозорците в едно ремонтирано жилище. Обикновено резултатите от опитите са издраскана повърхност както на стъклата, така и на профилите.

Като професионална фирма за почистване, ние предлагаме качествено почистване след ремонт на изгодни цени, като в услугата е предварително обърнато сериозно внимание на дограмата. В случай на нужда ще използваме нашата специализирана професионална техника, както и качествени професионални препарати, срещу които дори най-упоритите бои и лепила нямат никакъв шанс за оцеляване.

Ако прозорците ви са оборудвани с щори, ние ще обърнем специално внимание и на тях. За нас няма модел щори, който да не можем да почистим идеално, запазвайки отличното състояние на изделията. Прозорците в дома ви ще бъдат перфектно измити както от вътрешната, така и от външната страна, след което обработени с антистатичен препарат, който ще предотврати последващото полепване на прах и мръсотия.

Мека мебел

Нашите услуги се търсят най-често след основен ремонт на жилища и бизнес помещения. Ние извършваме професионално почистване след основен ремонт, като отделяме специално внимание на изпирането на меката мебел в помещенията. В нашите внимателно изготвени цени за почистване на апартаменти след ремонтна дейност обезателно влиза качественото изпиране на дивани, кресла, кухненски ъгли и тапицирани столове. Почистваме в дълбочина всякакви покрития – кожа, кадифе, синтетика, запазвайки цветовете и здравината на дамаските.

 

Цени

Цените ни за следремонтно почистване са максимално достъпни, за да не се налага да се ангажирате сами с тази сложна и трудоемка задача. Наблюденията ни показват, че при самостоятелно почистване с домашни машини и почистващи средства, се нанасят значителни и често фатални поражения върху интериора. Издраскани подове, захабени дамаски, надраскани и счупени стъклени прегради, повреден емайл на дървените мебели – това са все последствия от домашното почистване на строителни материали.

Ние предлагаме напълно изгодни за професионално почистване след ремонт цени, като стойността на услугата се определя индивидуално спрямо площ на жилището или помещението, степен на замърсяване, вид на участъците, подлежащи на обработка, вид и брой на дейностите, които ще бъдат изпълнени при почистването.

Почистването се извършва с подходяща за целта професионална техника, която пести време и усилия на нашия екип. Местата, които са труднодостъпни за машините се обработват ръчно с внимателно подбрани средства и инструменти. Използваме висококачествени концентрирани препарати, съобразени с вида на всеки компонент от обзавеждането, подлежащ на почистване. Работим единствено с безопасни емулсии и химикали, така че да не затрудним обитаването на жилището след основното му почистване.